pondělí 7. června 2010

Běh mezi náměstími


V neděli ráno nás opět probudilo sluníčko a tak nejlepší způsob jak rozhejbat ztuhlé svaly po sobotních závodech byl opět závod. 6.6. dopoledne se konal běh mezi náměstími. Vzhledem k tomu, že počasí přálo tak na místeckém náměstí se sešla spousta dětí i dospělých.
Pepa team měl obsazené dvě kategorie. V nejmladší kategorii bojovala Kateřina Krejčí a podala heroický výkon. Oběhnout celé náměstí, když má tak malé nožky dá práci. Kateřina vyběhla z posledního místa a postupně zdolávala metry a své soupeře. V cílové rovince jí upadl šáteček a byl konec nadějí si vylepšit umístění. Pláč a vracečka pro šáteček Kačku zdržely, ale do cíle nakonec ve zdraví dorazila.
Dále pak následovaly další běhy mládeže. Před polednem se na start postavilo početné pole závodníků všech kategorií. Někteří borci tento závod brali prestižně, jiní zas vyklusávali po sobotním výběhu na Lysou horu a po Kysuckém maratonu. My jsme měli na startu dva vyklusávajíci borce Radima Liptáka a Lukáše Krejčího. Lukáš od startu šel před Radima, ale postupně Lukášovi tuhly nohy a na místecké náměstí dorazili už společně.
Trať vedla z místeckého náměstí kolem polikliniky a Selika na frýdecké náměstí a zpět stejnou cestou do cíle. Jako první se v cíli objevil Petr Lukeš ze Slezanu F-M a z žen byla první Petra Pastorová ze stejného oddílu. Vítězové si odnesli soudek piva.
Nedělní dopoledne se vydařilo a všichni zúčastnění mohou být spokojeni. Velké dík patří organizátorům ze Slezanu F-M a statutárnímu městu Frýdek - Místek za dobře odvedenou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat