středa 16. června 2010

Frýdecká míle Tisu


Dne 16.6. 2010 se konal ve Frýdku-Místku na místním stadioně závod na jednu míli. Před hlavním závodem mužů a žen se konaly závody mládeže. Závod byl zařazen do Velké ceny Frýdku-Místku. Startovalo se ve dvou rozbězích za příznivého počasí.
V kategorii do 35 let zvítězil Peter Mikulenka v čase 4:29 min, který běžel oba rozběhy jako dobrý trénink. Příští tyden ho čeká mistroství evropy družstev. Peter, držíme palce! V mužích nad 35 let zvítězil Pavel Michna v čase 4:55 min. Dan Šindelek ovládl kategorii nad 45 let s časem 4:51 min a v celkovém pořadí doběhl na čtvrtém fleku. Vítězem nad 55 let se stal Mira Kravčík s časem 5:12 min. V poslední době jsme si zvykli, že v ženách hladce vítězila Petra Pastorová. Dnes tomu bylo jinak. Záda jí ukázala a doběhla si pro první místo v novém rekordu stadionu Vrzalová Simona. Nový rekord stadionu má hodnotu 5:01 min.
Za náš team závodil Lukáš Krejčí a bral v kategorii do 35 let šesté místo s časem 5:26 min. Pro Lukáše je tato trať velmi rychlá. Má radši pozvolna tempo zvyšovat. Jako trénink to nebylo špatné.
Rosťa Trávniček byl čtvrtý nad 35 let (čas 5:03 min) a po delší pauze jsme mohli vidět Frantu Holce, který se pozvolna dostává do formy po zranění. Františku držíme ti palce, ať se ti zranění vyhýbá.
Závěrem děkuji celému týmu organizátorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat