pondělí 16. srpna 2010

Běh na Svatý Hostýn

V sobotu 14.8.2010 se konal další závod Maratonstav Český pohár v běhu do vrchu. 135 závodníků se rozhodlo zdolat 5 km trasu s převýšením 422 m z náměstí v Bystřici pod Hostýnem na Sv. Hostýn.
Prvenství dokázal obhájit Tomáš Bláha z AK Asics Kroměříž v čase 21:52 min. Na druhém fleku dorazil Michal Horáček z Iscarexu Česká Třebová v čase 23:05 min. Celkově třetí a v kategorii MB první skončil Rostislav Petráš startující za Novojický Kotuč s časem 23:40 min. V ženách nenašla přemožitelku Irena Šádková z X-Air Ostrava s časem 27:58 min.
Náš tým měl na startu dva členy. Pepíka Krejčího a jeho manželku Inku Krejčí. Pepa v tento den slavil své 61. narozeniny a celý Pepa Team se ještě jednou připojuje ke gratulaci a přeje mu ještě hodně úspěšně zvládnutých závodů. Pepovi se podařilo zaběhnout trať za 47:23 min a vylepšil se o proti loňsku o 1:37 min. Gratulujeme a jen tak dále. Svůj osobák na této trati zaběhla také Inka v čase 49:23 min. a vylepšila ho o 38 s. Super výkon Inko!
Celkově se závod vydařil ikdyž organizátory překvapil velký zájem o tento závod. Jídlo bylo opět vynikající (kaňour), o předávku medajlí se postaral otec Šárky Záhrobské. Tak snad ve zdraví se příští rok opět sejdeme na Hostýnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat