sobota 27. listopadu 2010

Mistrovská Rajská bouda...


V pořadí 4. etapa letošního ročníku Lysacupu nás tentokrát zavedla do Malenovic. Nebo přesněji řečeno, , Lukáše  a Pepu Krejčí do Frýdlantu dopravily České dráhy a po pár stech metrech jsme na místo startu, parkoviště u Malenovického hotelu Rajská bouda chytli družební autostop s ostravskými X-Cobráky Luďou Bednarzem a Marou Škapou.(Mara asi mráz a záplavu sněhu nemusí, ale dnes by určitě krásný, čestvý snížek pod Lysou za Třebovickou břečku nevyměnil ani za nic...). 

Tato etapa 17-ti dílného seriálu byla označena jako mistrovská, ale ani to určitě nebyl  ten nejdůležitější popud, aby se nás po minulotýdenním slunečném výběhu z Ostravice v opoznání měně přívětivém počasí sešlo dost přes 200... A když se na startu objevil i čtvrtvý do Pepa Teamáckého mariáše Rosťa Trávníček, mohli jsme s pár minutovým zpožděním vyrazit vstříc vrcholu.

Náš prapor nakonec podle očekávání držel nejvýše Rosťa, já jsem tuto etapu oproti minulému týdnu bral víc treninkově a milým překvapením pro mě bylo i to, že se Lukáš na startu objevil bez batohu a tak i jeho vyšší bodový zisk byl logickým vyústěním. Fakt, který jsem zapoměl opomenout už minulý týden je, že si Pepa na Ostravici odbyl svou Lysacupovou premiéru a tenhle týden si pro změnu poprvé zkusil, jak se závodí na sněhu. I to dělá z jeho bodů pro tým velmi cenný příspěvek.


Žádné komentáře:

Okomentovat