pátek 5. listopadu 2010

...před Hornickou desítkou


Už jen pár hodin zbývá do startu 25. ročníku jednoho z největších závodů na Moravě. Do závodu, který má určitě ambice zamíchat letošními nejlepšími časy zaběhnutých na českém území. O jeho vysokou sportovní úroveň bude usilovat jak letošní, několikanásobný mistr republiky Milan Kocourek tak frýdecká sportovní star, fenomén traťe s překážkami o délce 3000m Peter Mikulenka a tvrdit muziku jistě budou i velekvalitní borci z Maďarska, Polska a Slovenské republiky. A tuto super běžeckou šou bude řidit i svým zasvěceným komentářem, ředitel tohoto mítinku, muž který i přes ekonomickou krizi dokázal udržet vysoký kredit tohoto závodu -  Josef Nejezchleba

Letošní ročník slibuje na listopad výborné klimatické podmínky a tak věřím, že startovní výstřel provedený stále úřadující světovou rekordmankou v běhu na 800m Jarmilou Kratochvílovou dostane do pohybu i rekordní počet běžců. Do této chvíle využilo možnost přihlášení přes 1100 zájemců o toto žážitkové odpoledne.

Z členů Pepa Teamu by na startu neměla chybět naše letošní jednička Rosťa Trávníček, Lukáš Krejčí, Franta Holec Roman Řeha a Franta Zikeš. Na rychlé trati s minimálním převýšením si svou výkonost otestují i naši specialisti vrchaři, Pepa a Inka Krejčí. Zatím nemám informace, ale doufám že si jubilejní 25. ročník nenechá ujít ani Lidka Šokalová a je mi velice milou poviností oznámit, že na trať vloženého závodu na 3333m by měla nastoupit ve své závodní premiéře jak naše neoficiální fotografka Maruška Ševčíková, tak i nová členka Pepa Teamu Kačka Čadanová. A kromě nich se s nástrahami tří místeckých okruhů bude prát i moje maličkost.

Všem zúčastněným přeju pěkný sportovní zážitek a kvalitní výsledek v jednom z posledních letošních závodů...

Žádné komentáře:

Okomentovat