úterý 10. března 2015

Lída Šokalová suverén LysaCupu!

Je to už více jak týden, co skončila zimní série závodů pod názvem Lysacup. Poslední etapu si Lída musela určitě náležitě užít, jelikož si doběhla pro celkové vítězství v kategorii žen nad XY let :) . Letos se ji postavilo několik silných soupeřek do cesty a z výsledků lze pozorovat, že ne vždy měla výhru v kapse. 




Byla to především její vytrvalost a odhodlání víkend co víkend zakousnout se do prudkého kopce Lysé hory, což ji postupně posouvalo v průběžném pořadí nahoru. Za Pepa Team FM Lidce posíláme velké gratulace a budeme se těšit na naše společné setkání v nastávající sezóně.




Lidka pro nás může být velkou inspirací, jak soupeřit v delších pohárových závodech, kdy jeden výsledek "nic" neznamená a je důležité setrvat v boji až do konce! FM pohár začíná již tento víkend, MBP má za sebou už dva závody, jsou zde i další běžecké seriály, vybrali jste si ten Váš? Pochlubte se :-)


1 komentář:

  1. Liduška Š. je prostě NEJLEPŠÍ !!! Poklonu jsem ji vysekla na předpo. etapě, kdy jsem měla co dělat, aby mi neutekla. Obrovská gratulace k vítězství !!!! Lída. Tr.

    OdpovědětVymazat